Seminar de instruire “Elaborarea propunerilor de proiecte pentru programul UE Orizont Europa”, 17-19 mai 2021

24.04.2021

„Orizont Europa” este noul program-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, fiind o inițiativă emblematică a UE, cu un buget de 100 de miliarde de Euro.

Cu ce noutăți vine noul program-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene “Orizont Europa” și ce trebuie să cunoașteți pentru a scrie o propunere de proiect de succes? Răspunsul detaliat la aceste întrebări va fi oferit în cadrul seminarul de instruire organizat de proiectul internațional H2020 “NanoMedTwin” în perioada 17-19 mai 2021, în intervalul 9:00-12:30. 

Seminarul de instruire se va axa pe cele mai importante aspectele ale Horizon Europe, printre care:

- scheme de finanțare
- criterii de eligibilitate
- diferențele majore între Horizon Europe și Horizon 2020
- căutarea partenerilor
- formarea consorțiului
- elaborarea propunerii
- bugetarea inițială

Evenimentul se adresează organizațiilor de cercetare, instituțiilor de învățământ superior și companilor private. Limba de instruire – engleză.

Seminarul de instruire este organizat în cadrul proiectului internațional H2020 “NanoMedTwin - Promoting smart specialization at the Technical University of Moldova by developing the field of Novel nanomaterials for BioMedical Applications through excellence in research and twinning”.  Seminarul va fi furnizat de unul dintre partenerii proiectului – EFPC, organism de consultanță cu o vastă experiență în elaborarea și gestionarea proiectelor de cercetare în cadrul programelor comunitare ale UE.

Persoanele intresate sunt rugate să completeze formularul de înregistrare până la 15 mai 2021. 

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la [email protected]